Folkesundhedswebinarer

I forbindelse med aflysning af Folkesundhedsdage 2020 startede DSFF med at producere webinarer. Interessen har haft et omfang der gør at vi fortsætter denne aktivitet.

Vi er modtagelige for medlemmernes forslag, så hvis et medlem har et emne man gerne vil formidle i et webinar så indsend en kort beskrivelse af emne og medvirkende til administration@dsff.dk 

Der er ikke garanti for at alle indsendte forslag bliver brugt, men alle vil få en tilbagemelding. Produktionen af webinarerne er forankret i Folkesundhedsdagenes planlægningsudvalg.

Medlemmer af Dansk Selskab for Folkesundhed deltager gratis,
andre betaler 225,00 kr. pr. webinar.

Find link til tilmelding under det enkelte webinar.


Drømmekommunen – Her er ingen ensomme!

2. marts 2022 - webinaret er afviklet

Silkeborg Kommune drømmer i disse år om at blive kommunen, hvor alle kan finde vej ud af ensomhed og ind i fællesskaber. For at opnå denne drøm har et bredt og alsidigt partnerskabsprojekt taget form – projektet Flere i Fællesskaber.

I partnerskabet bag Flere i Fællesskaber findes alt fra den lokale håndboldklub til repræsentanter fra det lokale erhvervsliv. Alle forsøger sammen at finde svar på et meget komplekst spørgsmål:

Hvordan kan man via samarbejde løse den svære ensomhedsproblematik i samfundet?

Bliv klogere på ”Flere i Fællesskaber”, ensomhedsproblematikken og få svar på spørgsmål som: Hvad har apoteker med ensomhedsbekæmpelse at gøre? Hvad med Jyske Bank – hvorfor er de en del af et ensomhedsbekæmpende projekt?... og meget, meget mere. 

Webinaret ledes af Vanja Horvat Pedersen, pædagogisk antropolog og projektleder for CI-initiativet "Flere i Fællesskaber"

Medlemmer af Dansk Selskab for Folkesundhed kan logge ind og se webinaret.