Teknologirådet

Workshop om AI i sundhedssektoren

Workshop om: AI i sundhedssektoren
Tirsdag d. 9. april 2024 fra 17.00 - 21.00 i København

Vil du være med til at diskutere AI’s rolle i sundhedssektoren? Tilmeld dig vores workshop, hvor vi fokuserer på, hvordan fremtidens AI-værktøjer skal udvikles for at forbedre arbejdslivet og støtte sundhedsfagfolk og patienter.

AI anvendes stadig mere i sundhedssektoren for at effektivisere arbejdsprocesser, fra røntgenbilleder til diagnostiske prognoser. Forventningen er, at AI-værktøjer markant vil påvirke, hvordan sundhedspersonale i Danmark og Europa strukturerer deres arbejde fremover. THEMIS 5.0 er et EU-finansieret projekt, der sigter mod at skabe en AI-baseret beslutningsstøtteværktøj for udviklere med fokus på forskellige sektorer og menneskers holdninger til ny teknologi.

Derfor vil vi gerne høre netop din mening om, hvordan AI-værktøjer bedst udvikles til gavn for samfundet.  Vi håber du har lyst til at bidrage til samtalen om AI i sundhedssektoren med din viden, erfaring og/eller blot din interesse for nye teknologier og det fremtidige arbejdsmarked.

Det er er ikke et krav at du har særlig viden om AI, dog er det en fordel hvis du har kendskab til/berøring med AI værktøjer i sundhedssektoren via dit daglige arbejde eller dine studier. På workshoppen er vi interesseret i din og dine fagfællers mening om, hvilke potentialer, udfordringer og overvejelser der ligger i brugen af AI-værktøjer indenfor dit arbejdsområde.

Det er gratis at deltage i workshoppen – vi spørger blot om din tid og engagement i det rum vi skaber sammen om fremtiden for AI i sundhedssektoren.

Vi vælger et udsnit af deltagere blandt de personer der har tilmeldt sig. Du tilmelder dig HER

Har du spørgsmål så kontakt os på skj@tekno.dk 

Dette arrangement blev afholdt den 09 april 2024