Københavns Universitet, Institut for Folkesundhedsvidenskab

Knaphed på sundhedspersonale i det danske sundhedsvæsen: Hvordan får vi bedst muligt tilknyttet udenlandske læger og sygeplejersker i Danmark?

Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet inviterer til et seminar med fokus på udfordringer og muligheder for tilknytning af udenlandsk uddannede læger og sygeplejersker i Danmark. Formålet er at invitere til dialog og debat om nationale og lokale erfaringer med tilknytning af udenlandsk uddannede sygeplejersker og læger i Danmark, herunder relevante praksis og politiske tiltag. Seminaret vil også bruges til at kortlægge et netværk af repræsentanter fra sundhedsmyndigheder, organisationer, forskning, fagforbund og civilsamfundsorganisationer med interesse for tilknytning af udenlandsk uddannede sygeplejersker og læger.

Dette arrangement blev afholdt den 21 maj 2024

Seminaret afvikles på Panum Instituttet, Holst Auditoriet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N, tirsdag d. 21.  maj, 2024, fra 13:15-16:15.

Deltagelse i seminaret er gratis, men tilmelding er påkrævet, da der er et begrænset antal pladser. Tilmelding skal ske senest den 20. maj til Sif Vange (sif.vange@sund.ku.dk).