Folkesundhedsweb 2020 - 2021

Er du medlem af DSFF, kan du tilmelde dig hele serien kvit og frit. Desuden vil du efterfølgende kunne se webinarerne ved at logge ind på hjemmesiden.

Er du ikke medlem af DSFF endnu, kan du:

  1. melde dig ind og betale årskontingentet på 500 kr. straks efter indmeldelsen og dermed være medlem helt frem til udgangen af 2021 og nyde de samme fordele som ovenfor
  2. tilmelde dig hele serien - mindst 4, men også de ekstra, som vi forventer at gennemføre - for 800 kr.
  3. tilmelde dig webinarerne enkeltvis for 225 kr. pr. stk.

Webinarernes varighed er ca. 1 time

Du kan melde dig ind i DSFF her

Du kan tilmelde dig webinarerne her

 


Veje til etnisk lighed i sundhed

9. november 2020 kl. 14.30

Nana Folmann Hempler, Signe Smith Jervelund, Kirsten Vinther-Jensen, Sarah Fredsted Villadsen, Knud Ryom og Hinuga Sandahl.

Vi dykker ned i anbefalingerne i årets GPS og taler om, hvordan vi i praksis kan reducere etnisk ulighed. Workshoppen vil have særlig fokus på kommunale indsatser og kulturelle kompetencer– hvordan kan vi arbejde med dette på medarbejder-, lokalsamfunds- og organisationsniveau? 

Der vil komme nogle konkrete eksempler på hvordan man kan arbejde med anbefalingerne i praksis – og særligt med fokus på at fremme kulturelle kompetencer?
Workshoppen er særligt målrettet personer der arbejder inden for det kommunale.


Mental sundhed i arbejdslivet
- en sag for arbejdspladsen eller behov for et helhedsperspektiv?

7. januar 2021 kl. 14.00

Finn Breinholt Larsen og Jes Bak Sørensen

Mental sundhed i arbejdslivet er traditionelt et anliggende for arbejdspladsen. Skal den fremtidige indsats for at fremme mental sundhed koncentrere sig om arbejdspladsen? Eller bør man lave en helhedsorienteret indsats, der inddrager en større del af borgernes liv? Vi diskutere sammenhængen mellem belastninger på og udenfor arbejde og mental sundhed. Hvilke muligheder er der for nye typer af helhedsorienterede indsatser for at fremme den mentale sundhed i arbejdslivet?


Tidlig indsats for sårbare gravide

16. marts 2021 kl. 14.00

Michaela Schiøtz og Anne Kristine Aarestrup

2 x oplæg – ca 15-20 min varighed + efterfølgende tid til spørgsmål og diskussion

Ny viden om tidlig indsats for sårbare gravide belyses og diskuteres gennem præsentation af et forskningsprojekt med fokus på tidlig opsporing af sårbare gravide, tværfaglig involvering, undervisning af forældre, samt øget samarbejde mellem jordemødre og sundhedsplejerske