DSFF

Folkesundhedsweb 2. juni 2021

Webinarserie 2020 - 2021

Et lokalsamfund i bevægelse

– Hvordan kan man styrke de sociale sundhedsfremmende fællesskaber og forske i deres betydning, når alt er i forandring i vores udsatte boligområder? 

2. juni 2021 kl. 14.00

Paul Bloch, Mette Tørslev, Tina Termansen, Marie Petri, Asser Vittrup Nielsen, Steno Diabetes Center Copenhagen

Tingbjerg Changing Diabetes (TCD) er en langsigtet strategisk indsats med fokus på social og sundhedsfremmende udvikling i boligområdet Tingbjerg i Københavns nordvestkvarter.

Indsatsen er baseret på supersetting-tilgangen og er derfor kompleks og inkluderende i forsøget på at skabe trivsel, fremme det gode, sunde liv og forebygge type 2 diabetes for alle Tingbjergs beboere.

Workshoppen tager dig med ind i maskinrummet og stiller skarpt på partnerskabets udfordringer, den fysiske områdefornyelse, den politiske bevågenhed, forskningens vanskelige vilkår og sidst, men ikke mindst, borgernes reaktioner på alt hvad der sker omkring dem. Kom og vær med på en lytter om hvordan vi manøvrerer på boligområdernes kampplads og bidrag gerne med dine egne erfaringer og ideer.

Er du medlem af DSFF kan du frit tilmelde dig hele serien kvit og frit, desuden vil du efterfølgende kunne se webinarerne ved at logge ind på hjemmesiden.

Er du ikke medlem af DSFF endnu kan du:

  1. melde dig ind og betale årskontingentet på 500 kr. straks efter indmeldelsen og dermed være medlem helt frem til udgangen af 2021 og nyde de samme fordele som ovenfor
  2. tilmelde dig hele serien - mindst 4 men også de ekstra som vi forventer at gennemføre - for 800 kr.
  3. tilmelde dig webinarerne enkeltvis for 225 kr. pr. stk.

Tilmelding kan ske her....