Du er her:     >     
Overskrift:
Hvad anser du for de vigtigste prioriteter i dit sundhedssystem?
Indhold:

Hvad anser du for de vigtigste prioriteter i dit sundhedssystem? 

Giv venligst din mening tilkende

Hvad er de vigtigste problemer i dit sundhedssystem? Hvilke udfordringer skal løses, både på nationalt og europæisk eller globalt plan? Og hvilke emner skal behandles i international sammenlignende forskning, finansieret af Europa Kommissionen eller andre?


Hvis du har nogle tanker om dette, bedes du dele dem i denne korte konsultationsformular inden 15. juli 2018: https://to-reach.eu/survey/ 

Høringen er tilgængelig for alle, der ønsker at dele deres mening, uanset om du er en forsker, praktiker, beslutningstager eller borger.

Høringen er lanceret af det EU-finansierede TO-REACH-projekt, der har til formål at udarbejde forskningsfinansieringsbeslutninger fra nationale og europæiske forskningsfinansieringsorganer. Resultaterne af denne høring vil især informere Europa-Kommissionen om deres forberedelser af emner med EU-merværdi til det næste Horizon-Europa-program som opfølgning på Horizon 2020.


Vi håber, du er villig til at give dine synspunkter. Alle svar forbliver anonyme. Undersøgelsen tager i gennemsnit 10 minutter at udfylde, men det afhænger af mængden af ​​input du ønsker at give. Da høringen foregår i alle EU-medlemsstater, er undersøgelsen på engelsk. Hvis dette er et problem, vil forskningsgruppen gøre sit bedste for at også inkorporere svar på andre sprog.


Hvis du har spørgsmål om TO-REACH-projektet, er det muligt at kontakte koordinatoren, National Institute of Health i Italien på to.reach@iss.it

Det er også muligt at tilmelde dig et nyhedsbrev om TO-REACH på https://to-reach.eu/contact/


Aktiviteter
Husk at....

sætte DASAMS's årsmøde og Folkesundhedsdage i kalenderen

Se aktuelle stillingsopslag
Fraktioner

FFSV- Foreningen for Folkesundhedsvidenskab

 

DASAMS - Dansk Samfundsmedicinsk Selskab

 

DSfB- Dansk Selskab for Børnesundhed

Folkesundhedsdage

Konferencen Folkesundhedsdage er der hvor vi fortæller det nyeste om forebyggelse og folkesundhed i Danmark og på verdensplan.

Læs mere her...

Følg os på
facebook

Administration

 

Dansk Selskab
for Folkesundhed

Svenstrupvænget 5 E,

5260 Odense S

administration@dsff.dk

Tel. 2290 5473

 

Administrationen varetages i fritiden hvorfor 

telefoniske henvendelser først kan forventes

besvaret udenfor dagarbejdstiden. 

© 2016 Powered by WebDesignCenter