Du er her:     >     
/media/kajaktur.jpg

Forskning, praksis og politik -
bedre samarbejde og vidensdeling for folkesundhed.

Kontaktperson: repopa@health.sdu.dk


I de seneste år er der kommet et stadig større fokus på, hvordan viden fra forskning bedst kan integreres i praksis og politik indenfor folkesundhedsområdet. For at sikre en optimal og effektiv beslutningsproces er det vigtigt, at forskningsviden integreres med andre typer viden, eksempelvis erfaring fra praksis og viden om befolkningens karakteristika og behov. Det er dog stadig uklart, hvordan denne integration af viden mellem forskning og praksis bedst kan håndteres.


Formålet med denne interessegruppe er derfor at etablere et forum for udveksling af viden, erfaringer og idéer på tværs af forskning, praksis og politik i forhold til at forbedre procedurerne for at integrere viden fra forskning i samspil med andre typer viden i praksis og politik på folkesundhedsområdet.


Hvis du har interesse i dette område, eller bare vil høre mere om interessegruppen, så send en mail til interessegruppens kontaktperson på okoudenburg@health.sdu.dk for at holde dig opdateret omkring udviklingen og aktiviteter i interessegruppen.


Forskning, praksis og politik er en interessegruppe under Dansk Selskab for Folkesundhed og blev etableret i forbindelse med Folkesundhedsdagene. Interessegruppen er i øjeblikket i udviklingsfasen, så tag endelig kontakt til os hvis du vil holde dig opdateret om gruppens udvikling eller bidrage til gruppens arbejde.


Læs mere om interessegruppens vedtægter, hovedværdier, målgruppe og nationale/internationale erfaringer i menuen til højre.

Aktiviteter
Husk at....

sætte DASAMS's årsmøde og Folkesundhedsdage i kalenderen

Se aktuelle stillingsopslag
Fraktioner

FFSV- Foreningen for Folkesundhedsvidenskab

 

DASAMS - Dansk Samfundsmedicinsk Selskab

 

DSfB- Dansk Selskab for Børnesundhed

Folkesundhedsdage

Konferencen Folkesundhedsdage er der hvor vi fortæller det nyeste om forebyggelse og folkesundhed i Danmark og på verdensplan.

Læs mere her...

Følg os på
facebook

Administration

 

Dansk Selskab
for Folkesundhed

Svenstrupvænget 5 E,

5260 Odense S

administration@dsff.dk

Tel. 2290 5473

 

Administrationen varetages i fritiden hvorfor 

telefoniske henvendelser først kan forventes

besvaret udenfor dagarbejdstiden. 

© 2016 Powered by WebDesignCenter